Een warm huis voor iedereen

Iedereen verlangt een comfortabele leef- en werkomgeving. U wilt goed vertoeven in uw pand in de regio Beverwijk. Warmte doet veel voor een ruimte en voor de mens. Het maakt een huis behaaglijk voor u om in te leven. En een aangenaam klimaat op het kantoor zorgt voor een sfeer waarin goed gewerkt kan worden.

Een centrale verwarming verdeelt met behulp van één thermostaat de warmte over verschillende ruimten. Zo heeft u in elk vertrek de controle over de maximumtemperatuur. Onze CV monteur installeert uw installatie van A-Z. Ook voor onderhoudswerkzaamheden en reparatie zet u onze CV monteur in. Hij is op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van centrale verwarming en geeft u altijd nuttig advies.

Storingshulp in Beverwijk

Het kan voorkomen dat uw CV mankementen vertoont. Dit komt bijvoorbeeld door slecht onderhoud van de ketel en leidingen of door veroudering van het systeem. Ondervindt u problemen met uw ketel? Laat onze CV monteur er even naar kijken. Hij heeft kennis van verschillende merken en soorten CV systemen. De CV monteur heeft een brede maar tegelijkertijd grondige kennis van CV installaties en reparaties. Hij adviseert u over uw CV: onze CV monteur staat graag voor u klaar. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.