Uw allround loodgieter in heel Noord-Holland

Ons installatiebedrijf voert ook divers loodgieterswerk uit in de regio Noord-Holland. Hierbij kunt u denken aan lekkagewerkzaamheden, sanitair, leidingwerk en vloerverwarming.

Wij nemen zowel grote als kleine klussen aan: of de loodgieter nou een mengkraan moet aansluiten of een gehele badinstallatie dient te monteren: in Noord-Holland en omgeving hebben we naam gemaakt in loodgieterswerk. Ook voor hulp bij verstoppingen kunt u bij ons terecht. Onze loodgieter is een vakman die met kennis en passie uw klussen uitvoert.

Best Installatiebedrijf is van alle markten thuis

Door ons brede assortiment in loodgieterswerk bieden wij op veel gebieden een totaalpakket. Als u bijvoorbeeld droomt van een gloednieuwe badkamer helpen wij u een handje om van deze droom een werkelijkheid te maken. Onze loodgieter legt uw sanitaire voorzieningen als toilet en douche aan, verzorgt het leidingwerk en installeert een aangename vloerverwarming. U heeft nooit meer koude voeten na een douche. Bovendien leggen we kranen aan en verhelpen we verstoppingen.

Binnen de activiteiten die wij aannemen zijn veel mogelijkheden. Wij bieden diverse producten en diensten. De loodgieter heeft een zeer servicegerichte instelling: hij luistert naar uw wensen en verwerkt deze ook in de uitvoering van uw project. Naast dat de loodgieter uw wensen opvolgt denkt hij tevens actief met u mee. Voor elke klus hebben wij een oplossing. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!