Problemen met uw CV?

Het kan altijd voorkomen en niemand zit erop te wachten: een CV storing. Dit zijn heel vervelende momenten en zo een storing komt natuurlijk altijd erg ongelegen. U rekent op uw CV ketel.

Pas als er een storing optreedt weet u weer wat voor een belangrijk onderdeel de ketel van uw dagelijks leven uitmaakt. Er komt geen warm water meer uit de kraan en het is ineens onaangenaam koud in uw woon- of kantoorruimte. Dit zijn vervelende en vooral hinderlijke incidenten. Gelukkig helpen onze monteurs in de regio Noord-Holland en Flevoland u snel bij onderhoud, reparatie of een geheel nieuwe installatie.

Eerste hulp bij CV storing

Een CV ketel moet goed functioneren. Een warmtebron is voor iedereen belangrijk en we begrijpen dat u niet een hele nacht of ochtend zonder warm water kunt zitten of in een koud pand kunt verblijven. Een woonruimte moet behaaglijk zijn. Bij een CV storing is het van belang dat deze snel en efficiƫnt wordt verholpen. Naast onze werkzaamheden op storingsgebied binnen de reguliere werktijden, staan we ook voor u paraat op momenten die minder gangbaar zijn. We hebben een 24 uursservice in CV storing. Onze monteurs in Noord-Holland en omgeving staan altijd tot uw dienst, uw storing wordt gegarandeerd binnen 24 uur verholpen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij verhelpen uw CV storing graag in de regio Noord-Holland en Flevoland