Voelt u nattigheid? Wij lossen het op!

U heeft een fijn optrekje in de regio Noord-Holland. Maar als het fiks geregend heeft dan voelt u de bui ook al weer hangen: de kruipruimte van de kelder is voor de zoveelste keer ondergelopen. Dat wordt de kelder droogpompen. En na het douchen is niet alleen de douchecabine nat, maar ook gelijk de hele badkamer. Het is dweilen met de kraan open.

We herkennen het allemaal: een lekkage. Waarom laat u dit probleem niet eens goed oplossen door een vakman die gespecialiseerd is in lekkage en loodgieterswerk? Onze monteurs in Noord-Holland en omgeving helpen u graag van de lekkage af. We maken haarscherp een probleemanalyse en lossen uw lekkageprobleem op tegen een gunstig tarief.

Reken af met lekkage in Noord-Holland

Een lekkage is nooit leuk. Naast alle ergernissen en frustraties die deze oplevert zijn er mogelijk ook nog andere minder gunstige gevolgen. Na een lekkage treedt er namelijk waterschade op. Waterschade is er in verschillende vormen, van redelijk onschuldig tot zeer ernstig. Wat dacht u van vlekken in het plafond, uitgezet of zelfs verrot houtwerk? Ook kan er bij lekkage een vervelende stank veroorzaakt worden. Reken dus af met uw lekkage. Voorkom schade en neem contact op met ons installatiebedrijf in Noord-Holland en omgeving.