Bespaar met goed onderhoud

Als u eenmaal beschikt over een centrale verwarming wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een CV is immers een investering op langere termijn. Maar ook voor het waarborgen van de veiligheid en het op peil houden van de energiekosten is het van belang om uw CV regelmatig te laten nakijken.

U wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Stelt u eens voor dat uw CV het begeeft op een koude winterdag. Of dat u ’s ochtends na het opstaan een lekkere warme douche wilt nemen maar er komt geen warm water meer uit de kraan. Dit zijn allemaal ergernissen en situaties die voorkomen kunnen worden met CV onderhoud. En zo bespaart u eveneens geld voor leuke dingen!

Uw CV installatie, onze zorg

Voor het verlengen van de levensduur van uw CV en het vergroten van veiligheid en optimale werking, is het dus in het bijzonder zaak om uw installatie goed te blijven controleren en schoon te laten maken. Ons CV onderhoud biedt veel uitkomst. De monteurs hebben al veel CV ketels in hun loopbaan gezien, van binnen en van buiten. Ze kennen de wereld van centrale verwarmingen dus op hun duimpje. En daar hebben u en uw CV installatie profijt van!

Ons installatiebedrijf in Noord-Holland biedt verschillende contracten op het terrein van CV onderhoud. Ook als uw installatie niet door ons is gemonteerd dan is het wel mogelijk dat wij de controle en het onderhoud van uw CV verzorgen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen bij een storing of een reparatie. Voor vragen, meer informatie of een compleet kostenoverzicht voor uw klus in Noord-Holland kunt u contact met ons opnemen.