Elektra Storing

Vindt u het ook frustrerend dat juist met het koude en donkere winterweer in aantocht storingen in uw elektra netwerk optreden? Bent u woonachtig in Flevoland ? En heeft u per direct een adequate en erkende elektricien nodig? De vakmannen van Best installatiebedrijf staan paraat om u te helpen met storingen, groepenkasten, aanleg en onderhoud van elektriciteit, verlichting en andere elektrotechnische problemen! U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitstekende en bovendien betrouwbare service in Flevoland.

Uw elektricien in Flevoland

Best Installatiebedrijf is dé elektricien waar u in de regio Flevoland terecht kunt met al uw werkzaamheden op het gebied van elektriciteit. Wij zijn ervaren en vooruitstrevend in elektrotechnische werkzaamheden en gespecialiseerd in het herstellen van storingen in uw installaties. Wij zijn pas klaar met onze werkzaamheden als u tevreden bent. Met een elektricien van ons zit u dus altijd goed.

Bij ons staat kwaliteit op nummer één

Of het nu gaat om het installeren van verlichting in uw tuin, om het uitbreiden van uw groepenkast of om het plaatsen van een nieuw computernetwerk; wij verrichten alle werkzaamheden waar een elektricien aan te pas moet komen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Daarom werken wij uitsluitend met professionele gereedschappen en gebruiken we alleen materialen die voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een goede elektrotechniek.

Snelle storingsdienst

Problemen in uw elektriciteitsnetwerk? Of een storing in uw groepenkast? Geen paniek. Voer eerst een stekkerproef uit. Als u er met behulp van de stekkerproef niet uitkomt kunt u gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst. Wij staan in de hele regio Flevoland voor u klaar met een passende oplossing als uw elektra niet naar behoren werkt.

 

Volg onderstaande stappen als u een stekkerproef wilt uitvoeren:

  • Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.
  • Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!
  • Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.
  • Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.
  • Valt de aardlekschakelaar opnieuw uit op het moment dat u een stekker in het stopcontact steekt of een apparaat aanzet? Dan is dit de oorzaak van de storing. Zorg voor reparatie of vervanging van dit apparaat.
  • Zorgt geen van uw apparaten voor problemen, maar blijft de elektra storing ? Controleer dan eerst of er geen sprake is van overbelasting. Blijft uw aardlekschakelaar uitvallen? Dan zit het probleem waarschijnlijk in uw installatie.

Als het probleem in uw installatie blijkt te zitten is het aan te raden om een elektricien in te schakelen. Bel hiervoor naar 088 – 1167400 voor een elektricien in Flevoland! U dient er echter wel rekening mee te houden dat er achteraf kosten in rekening gebracht kunnen worden als het probleem toch door uw eigen apparatuur veroorzaakt is.

 

Voordelen van Best Installatiebedrijf

Onze elektriciens staan bekend als ervaren en vakkundig, en zijn bovendien inzetbaar in heel Flevoland. Voor vrijwel elke klus op het gebied van de elektrotechniek kunt u bij ons terecht. Sterker nog, u vindt hier ongetwijfeld de juiste vakman voor het vervaardigen en plaatsen van diverse elektrotechnische installaties. Onze elektriciens streven tezamen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en bij de uitvoering van alle werkzaamheden stellen wij u als klant centraal. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

  • U kunt ons dag en nacht bereiken
  • Er is altijd een vakkundige elektricien in Flevoland beschikbaar
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding