Elke bad- en toiletruimte compleet ingericht

U heeft net een huis gekocht in de regio Noord-Holland. Het is een mooi optrekje, alleen het sanitair in de badkamer is zo gedateerd. Of u heeft een kantoorruimte aangekocht op een fantastische locatie, maar die wc’s zijn niet bepaald een visitekaartje voor uw bedrijf.

Sanitair is zeer belangrijk om een bad- of toiletruimte een degelijke en hygiënische uitstraling te geven. Uiteraard moet uw sanitair in de eerste plaats functioneel zijn. In een douche moet gedoucht kunnen worden met warm en koud water. Een toilet moet goed doorgespoeld kunnen worden en enig comfort is ook wel op z’n plaats. Van een wasbak wordt verwacht dat deze goed vastzit en dat de kranen en afvoer naar behoren werken. Maar wie zegt dat alleen functionaliteit ertoe doet? En hoezo is smaakvol sanitair alleen maar luxe? Sfeer en inrichting zijn minstens zo belangrijk voor uw bad- en toiletruimte. Met ons geïnstalleerde sanitair is elke bad- en toiletruimte compleet ingericht.

Sanitair met dat beetje extra

Tegenwoordig zijn de praktische eigenschappen van een sanitaire voorziening uitstekend te combineren met stijlelementen. Zo laat u een badkamer of toilet installeren met een eigen smaak evenals allure. Helemaal naar uw stijl en persoonlijkheid. Prachtig, fris en eigentijds sanitair hoeft niet duur te zijn. Onze installateurs monteren uw voorzieningen betaalbaar en vakkundig. Daarnaast hebben ze oog voor uw wensen, ook op stijlgebied! Onze loodgietersdiensten in Noord-Holland gaan verder dan alleen monteren. Ook voor advies en offertes neemt u contact met ons op.