Eigen huis, eigen haard

De centrale verwarming is een essentieel onderdeel in uw woonhuis of kantoorgebouw. U wilt er lekker warm bij zitten in uw pand in Noord-Holland of omgeving.

De temperatuur moet goed geregeld worden en u wilt de energiekosten in de hand houden. Maar ook veiligheid is van groot belang. U zit natuurlijk niet te wachten op ongelukken door achterstallig CV onderhoud. Om nare of gevaarlijke situaties te voorkomen is een goede en deugdelijke CV installatie onmisbaar. Onze CV monteur weet raad.

Alles over uw CV

De CV monteur kan vele kanten op met centrale verwarmingssystemen. Misschien heeft u momenteel gaskachels en wilt u deze laten vervangen door een CV ketel. Dit is energiezuiniger en veiliger. Wellicht beschikt u al over een CV maar heeft deze een fikse onderhoudsbeurt nodig. Onze monteur controleert uw CV op zowel veiligheid als werking. Bovendien ontlucht de CV monteur uw CV installatie en maakt deze schoon.

Helaas kunnen er zich soms ook problemen voordoen met CV’s. Er treedt bijvoorbeeld plots een storing op. Gelukkig weet onze CV monteur in Noord-Holland alles over CV ketels; van installatie, onderhoud, storing tot reparatie: de monteur is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de beste technieken. Een reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. De CV monteurs van ons installatiebedrijf nemen de zorg voor uw CV op zich, van plaatsing tot onderhoud. Heeft u een betrouwbare en gespecialiseerde CV monteur nodig in de omgeving van Noord-Holland? Neem direct contact met ons op.