Het gemak van een CV

Een centrale verwarming is in huishoudens en bedrijfspanden een veel geziene warmtebron. Een centrale installatie is vriendelijk in gebruik. U heeft immers maar één thermostaat waarmee u de maximumtemperatuur bepaalt. De aparte ruimten hebben radiatorkranen die de warmtegraad afzonderlijk nog eens regelen. Op deze wijze verwarmt u niet onnodig vertrekken die op dat moment niet in gebruik zijn. Met behulp van een CV heeft u grip op het stookgedrag in uw woning. In Hoorn en omgeving zijn wij specialist in CV ketels. Onze CV monteur heeft veel kennis en ervaring op het gebied van uw verwarming.

Voor installatie, onderhoud en storing

Sommige huizen beschikken echter nog niet over een centrale verwarming. Heeft u ook nog een pand in de regio Hoorn dat wordt verwarmd middels andere warmtebronnen? Onze CV monteur legt snel en vakkundig uw CV installatie aan! Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u wel een CV heeft maar dat er plotseling klachten optreden. Deze klachten kunnen worden veroorzaakt door ouderdom van de CV of door achterstallig onderhoud. Wat de oorzaak ook mag zijn: u wilt dan zo snel mogelijk van de ongemakken af. Dat kan! Onze CV monteur is op de hoogte van verschillende CV merken en systemen. Storingsonderdelen hebben wij op zak, zodat u weer optimaal van uw verwarming kunt genieten.

Zoekt u een CV monteur in de omgeving van Hoorn? Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan telefonisch via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.