De specialist in CV

De centrale verwarming is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. De werking van de CV is simpel en misschien juist daardoor is de centrale verwarming zo populair. De thermostaat regelt de hoogst haalbare temperatuur en de radiatorkranen doen hun werk in andere ruimten. U heeft altijd overzicht over uw stookgedrag en dat van uw huisgenoten. De energiekosten blijven op deze manier binnen de perken. Dit is ook nog eens heel milieubewust. Bovendien biedt een CV meer veiligheid dan bijvoorbeeld een gaskachel. De kans op de vorming van koolstofmonoxide is vele malen kleiner. Onze CV monteur is expert op het gebied van de centrale verwarming. Hij geeft u advies over uw aansluiting maar verricht ook uitvoerende werkzaamheden.

Van installaties tot reparaties

De CV monteur installeert centrale verwarmingen snel en vakkundig. Zo geniet u ook in Purmerend snel van alle gemakken die een CV biedt. Naast het monteren van een verwarmingsinstallatie is onze monteur ook zeer bedreven in CV onderhoud en reparatie. Als u lang wilt genieten van uw CV is het van levensbelang om de verwarming en ketel regelmatig te laten nakijken op eventuele mankementen. Ook hiervoor wordt onze CV monteur ingezet: hij maakt uw installatie schoon.

Bij storing hebben we een 24 uursdienst want we begrijpen dat uw storingen snel moeten worden opgelost. Onze CV monteur staat tot uw dienst in de regio Purmerend. Neem contact op via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.