Allround installatiebedrijf in Zaandam

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in de regio Zaandam? Dan zit u bij ons goed! Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in installatietechniek, reparatie en onderhoud. Onze jarenlange ervaring in diverse klussen en de expertise die we hebben opgedaan, zorgen ervoor dat we een zeer uitgebreid assortiment hebben aan werkzaamheden. De installateurs en monteurs kunnen vele kanten op met uw projecten, of ze nou groot of klein zijn. We nemen klussen aan in centrale verwarming (installatie, onderhoud en reparatie), sanitair, lekkages, verstoppingen, leidingwerk en vloerverwarmingen. Door ons ruime aanbod is het mogelijk om een totaalpakket aan diensten te leveren. Best installatiebedrijf in Zaandam, al uw klussen onder één dak.

De klant in staat bij ons altijd centraal

Door de opgedane praktijkervaring hebben we een sterke marktpositie opgebouwd. We hebben al zoveel uiteenlopende werkzaamheden tot een bevredigend resultaat gebracht. Dit zorgt voor een goede naamsbekendheid in de regio Zaandam en een hele boel positieve reacties van klanten die u voor zijn gegaan. Met een zeer klantgerichte houding staan we open voor uw ideeën. De vakmannen hebben passie voor hun beroep en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in installatietechniek. Ons installatiebedrijf helpt u al uw werkzaamheden door, van het begin tot het eind.

Ook voor storingshulp staat de klant bij ons centraal. De 24 uursservice is dag en nacht beschikbaar. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 088- 11 67 400 of het contactformulier.