Uw allround loodgieter in Alkmaar

Wij hebben als loodgietersbedrijf naam gemaakt in Alkmaar en omgeving. Als installatiebedrijf dat verschillende voorzieningen aanlegt zoals CV systemen en sanitair, dekken wij ook de klussen die van toepassing zijn op de loodgieter. Onze loodgieter is een specialist in loodgieterswerk. Hij heeft niet alleen de kennis en expertise maar ook passie voor het vak.

Wij vinden klantvriendelijkheid en luisteren naar andermans wensen erg belangrijk. Door deze servicegerichte instelling legt onze loodgieter niet alleen leidingwerk aan maar communiceert hij ook actief met de klant. We bespreken bijvoorbeeld waar de leidingen langs moeten lopen en waar vooral niet. Stijl en praktische zaken zijn namelijk ook zeer belangrijk. Op deze wijze leveren onze vakmannen maatwerk.

Voor al uw grote en kleine klussen

Onze loodgieter in Alkmaar klaart verschillende klussen in leidingwerk. Werkzaamheden waar de loodgieter aan te pas komt zijn bijvoorbeeld sanitair, verstopping, lekkage, leidingwerk en vloerverwarming. We realiseren zowel kleine klussen als grotere projecten. Volgens een gestructureerde werkwijze voeren onze installateurs hun taken uit.

Vanwege ons brede assortiment bieden wij u een totaalaanpak aan. Wilt u bijvoorbeeld die badkamer installeren waar u altijd al van droomde? De loodgieter sluit sanitair aan als douche, bad en toilet. Wij installeren eveneens leidingen voor wandradiator en vloerverwarming. Wij denken actief met u mee en we kijken naar mogelijkheden. Heeft u een loodgieter nodig in Alkmaar? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.