Vakman in loodgieterswerk

In Beverwijk zijn wij een begrip. In de jaren die wij actief zijn, en dat zijn er al heel wat, hebben we een ruime klantenkring opgebouwd. Klanten komen voor allerhande klussen bij ons. En dat is niet voor niets: wij bieden vakwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook als u een loodgieter nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieter neemt de leiding in loodgieterswerkzaamheden. Met een grote vakkundigheid en een nauwgezette werkwijze maakt hij van elke klus een succes.

Onze service in Beverwijk

Wij onderscheiden ons met een klantgerichte instelling en expertise in het loodgietersvak. Onze producten en diensten omvatten een groot pakket aan klussen die we voor u uitvoeren. We hebben een unieke combinatie van technisch inzicht en maatwerk dat voor elke klant uniek is.

Met de loodgietersdiensten die wij leveren kunnen wij in veel gevallen een totaalservice verlenen. We installeren uw gloednieuwe keuken en onze loodgieter zorgt dat het bijbehorende netwerk van leidingen piekfijn in orde is. Ook voor reparatiewerkzaamheden als het oplossen van verstoppingen en lekkages staat onze loodgieter voor u klaar. Wij bieden net even dat stukje extra service. Wilt u meer informatie over de diensten van onze loodgieter in Beverwijk en omstreken? Neem telefonisch of digitaal contact met ons op via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.