Uw allround loodgieter in Zaandam

Onze diensten reiken verder dan alleen het installeren, repareren en onderhouden van CV installaties. Naast de installateurs en monteurs op wie u een beroep kunt doen hebben wij ook loodgieters in dienst. Net als onze andere vakmannen geldt ook voor de loodgieter hetzelfde: onze loodgieter is zeer ervaren en bedreven in het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Hij is op de hoogte van de meest recente gebeurtenissen op het gebied van loodgieterswerk. Op deze manier weet hij altijd een oplossing voor uw klusvraag en helpt hij u uitstekend met loodgietersactiviteiten. Wij werken in Zaandam en omgeving: zo heeft u altijd een loodgieter in de buurt.

Kennis, kwaliteit en een transparant prijsbeleid

De diensten die onze loodgieter uitvoert zijn zeer uiteenlopend. We helpen u met taken in sanitair, verstopping, lekkage, leidingwerk en vloerverwarming. Maar diversiteit is niet het enige wat onze loodgieter kenmerkt. Hij heeft ook nog eens een grondige kennis van de werkzaamheden die hij uitvoert. Hierdoor zijn we in staat om verschillende klussen tot in de puntjes voor u te regelen.

Bovendien leveren we in vele gevallen een totaalpakket. Dus wilt u een compleet nieuwe badkamer laten installeren? De loodgieter neemt onder andere het leidingwerk, sanitair en de verwarming voor zijn rekening. Door ons transparante prijsbeleid komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij bereken alle kosten, inclusief het gebruik van materialen en gereedschappen. Ge├»nteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op via 088 – 11 67 400 of het contactformulier.